Jyrki Lehtolan kolumni: Hyvät ihmiset (Riku Rantala = paha)

Nuo asiat on selkeästi todettava, mahdollisimman moneen kertaan. Eikä minulla ole mitään uusiakaan ideoita. Siksi kirjoitan kolumnin jossa haukun Riku Rantalaa. Olen kirjoittanut jo ainakin neljä kertaa kolumnia joissa haukun Riku Rantalaa (1,2,3,4), mutta miksi keksiä mitään uutta kun vanhoistakin ideoista maksetaan?

Riku Rantala on tällainen punavihreässä kuplassa asuva kulttuurimarxilaisen suvaitsevaisto-eliitin edustaja. Suomessa puhutaan liikaa rasisteista ja fasisteista, liian vähän puhutaan siitä mitä pahaa Riku Rantala on tehnyt. Tämä on tekopyhää.

Tähän väliin laitan jonkun vittuilun sukupuolen moninaisuudesta tai muunsukupuolisuudesta. Todella vaikeaa enää keksiä mitään vähemmistöä jota uskaltaisi tällä kolumnipaikalla pilkata, koska Riku Rantalan punavihreässä kuplassa asuva kulttuurimarxilainen suvaitsevaisto-eliitti alkaa muuten vainoamaan. Onneksi uskallan vielä vittuilla sukupuolen moninaisuudelle ja muunsukupuolisille, ainakin tällä lailla sivulauseessa ja epäsuorasti.

Mutta palataan Riku Rantalaan, ja punavihreässä kuplassa asuvaan kulttuurimarxilaiseen suvaitsevaisto-eliittiin. Se luulee olevansa aina oikeassa. Mutta mitä jos se onkin väärässä, ja mitä jos Hitler onkin oikeassa? Paljon puhutaan siitä kuinka Hitler murhasi miljoonia ihmisiä, ja kuinka Suomessakin nyt kansallissosialistit marssivat perussuomalaisten kanssa, ja jakavat Hitler-tarroja. Miksi ei puhuta siitä, kuinka alpakat murhasivat miljoonia ihmisiä?

Tämä jälleen kerran todistaa punavihreän kuplassa asuvan kulttuurimarxilaisen suvaitsevaisto-eliitin tekopyhyyden.

Seuraava kolumni Riku Rantalasta ensi viikolla!

Kirjoittaja on kirjailija ja käsikirjoittaja.

 

anttirautiainen
Helsinki

Influensseri, elämävalmentaja ja motivaatiopuhuja.
https://linktr.ee/arautiainen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu