Antti Rautiainen

Hatšaturjanin sisaruksille vaaditaan vapautta

Venäjällä lievennettiin ensikertalaisten rangaistuksia perheväkivallasta helmikuussa 2017, minkä seurauksena sukupuolittunutta väkivaltaa vastaan on toimittu entistä ponnekkaammin. Tänä vuonna on kampanjoitu erityisesti Hatšaturjanin siskosten puolesta, jotka tappoivat isänsä viime vuoden heinäkuussa 17-, 18- ja 19 -vuotiaina.

57-vuotias Mihail Hatšaturjan terrorisoi perhettään lähes 20 vuoden ajan. Vuonna 2015 hän ajoi 18 vuotta nuoremman vaimonsa pois kotoa, minkä jälkeen hän alkoi käyttää seksuaalisesti hyväkseen kahta vanhinta tytärtään.

Mihaililla oli hyvät verkostot poliisivoimissa, minkä vuoksi sisarukset eivät uskaltaneet vedota viranomaisiin. Viime vuosikymmenellä vaimo teki rikosilmoituksen perheväkivallasta, mutta seuraavana päivänä Mihail toi rikosilmoituksen kotiin ja repi sen hänen edessään.

Viime vuonna isä kielsi tyttäriltään koulunkäynnin. 27. heinäkuuta Mihail suihkutti lapsia pippurikaasulla kasvoihin, koska asunnon lattialla oli hiuksia ja pankkitilin menot olivat olleet odotettua suuremmat. Mihailin mentyä nukkumaan nuorimmat tyttäret puukottivat häntä ainakin 36 kertaa.

(loput kirjoituksesta luettavissa täällä: https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4117121-hataturjanin-sisaruksille-vaaditaan-vapautta)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset