Antti Rautiainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Ampumaurheilu

Esitys uudesta aselaista rikkoo perustuslakia

Esitys uudesta aselaista on lausuntakierroksella , joka päättyy kesäkuun 22 päivä. Tämän jälkeen esitys palaa takaisin hallituksen käsittelyyn. Uutta aselainsäädäntöä perustellaan mm. turvllisuudella, koska Euroopassa on tehty terrori-iskuja jotka on suoritettu ampuma-aseella. Mielestäni tämä on huono peruste kiristää aselainsäädäntöä, koska rikolliset eivät ole koskaan välittäneet laista yhtään mitään. Sitä vastoin lainkuuliaisille aseharrastajille kiristyvä lainsäädäntö aiheuttaa hyvin paljon ongelmia tulevaisuudessa.

God bless NRA

NRA (National Rifle Association) on yhdysvaltalainen vuonna 1871 perustettu ampumaharrastajien etujärjestö. Järjestön perustivat eversti William Church ja kenraali George Wingate. Molemmat upseerit taistelivat pohjoisvaltioiden puolella ja tästä syystä NRA:n agendaan kuului myös orjuuden ja rotuerottelun vastustaminen. Etnisyyteen perustuvan syrjinnän vastustaminen kuuluu edelleen NRA: n ajamien asioiden listalle.

Sisäampumarata keravalle

Jätin Keravan kaupunginvaltuustossa 10.10. aloitteen sisäampumaradasta Keravalle. Aloitteen allekirjoitti lisäkseni 21 valtuutettua:

Keski-Uudellamaalla on yli 600 ampumaurheilun harrastajaa. Sen jälkeen kun Hyrylän varuskunta lopetti toimintansa, Keski-Uudellamaalla ei enää ole ollut ampumarataa, jossa harrastajat voisivat käydä harjoittelemassa. Lähimmät sisäampumaradat ovat Vantaalla ja Helsingissä, mutta suuresta harrastajien määrästä johtuen ne eivät pysty vastaamaan kysyntään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä