Antti Rautiainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansa jakautuu kahtia

Kansa jakautuu kahtia...

Huhun mukaan viikonloppuna anarkisti tappoi ps kuntavaaliehdokkaan Turussa. Jos tämä pitää paikkansa, se on poliittinen murha. Kansan kahtiajako vain pahenee. Myös poliisissa näkyy kahtiajakautuminen. Tietty ryhmä poliiseista on jopa niinkin uskottavaa, että keskittyvät vihapuheiden ja pornolehtivarkauksien kyttäämiseen.

Kansallisen väsymyksen puol(ue)esta, tervehdys!

Blogin venäjänkielinen versio löytyy suomenkielisen version alta / Версия блога на русском языке расположена под финским текстом

Soini vapautti hirviön

Timo Soini päästi hirviön irti. Taitavana politiikkona, melkein Vennamona, tunsi kansan ja peräkammarin poikien, lähiöiden sosiaaliturvan varassa elävien yksioikoiset mielipiteet ja työväestön pettymyksen sosiaalidemokratiaan ja kommunismiin.
Hän tunsi populismin ja ja yksinkertaistamisen voiman. Hän kieltäytyi hallituksesta suuren jytkyn jälkeen. Tavoitteena Suomen suurin puolue. Hän leimasi puolueensa ainoaksi työväenpuolueeksi ja saikin politiikkaa seuraamattomat tavikset uskomaan ja suuri määrä demareita siirtyi tähän uuteen työväenpuolueeseen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä