Antti Rautiainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Slush

Hengellisyys on ihmiskunnan sitkeä kanssamatkustaja

Henkilökohtainen suhteeni uskontoon ja hengellisyyteen on yksinkertainen – sitä ei ole. Vasta mennessäni kouluun ymmärsin, että jumalaan uskovat myös omat ikätoverini, eikä pelkästään isoäitini.

Aikuisiällä minulle on selvinnyt, kuinka valtava merkitys uskonnolla, hengellisyydellä ja niihin rinnastettavilla asioilla on niin yhteiskunnassa kuin yksilöillekin. Viimeisin herätys tähän oli tämä artikkeli

Slush YLE:n hampaissa.

Piskuisesta Suomesta ponnistanut Slush on noussut globaaliksi ilmiöksi.

Helsingin Slush:in matkustetaan maailman joka kulmasta. Pois ei voi jäädä.

Ilmassa on aitoa iloa, ideoita, ajatustenvaihtoa, kykyä muuttaa maailma paremmaksi.

 

YLE:n narsistinen toimittajakunta on näemmä moisesta närkästynyt.

Jotakin negatiivista pitää löytää. Ja vain negatiivista.

(Mene YLE:n uutissivulle ja kirjoita hakupalkkiin slush....)

 

Slushin vaikutus meihin muihin kuolevaisiin

Torstaina tuli suoritettua  pyhiinvaellus tuohon Suomi-pisneksen mekkaan, Slushiin. Tuohon überiin asti hypetettyyn tapahtumaan, johon "kaikki" pääministeriä myöten nykyään menevät piikittämään #startup #pöhinää #firman #piikkiiin #hashtag, vaikka eivät olisi bisnesenkeleitä taikka startuppeja. Pitihän se kerran nähdä, jos ei muuten niin sosiaalisena kulttuurikokemuksena, vähän kuin etnografisena tutkimuksena eksoottisen heimon luo. Minulla tosin oli ns.

Kaarnavenesketsi halventaa ihmisarvoa

Jonkinmoiseksi somehtitiksi nousi perjantaina ”kaarnavenesketsi”,  joka kuulemma esitettiin perjantaina Ylen aamu-tv:ssä. Itse näin sen Facebookissa. (Sketsin pääsee katsomaan paitsi facebookissa, myös siinä yhdessä kielletyssä nettilehdessä.) Nauroin Riku Rantalan "sketsille" kuten kaikki muutkin, enkä suostunut ottamaan kuuleviin korviini, että se olisi muka tehty tosissaan. Enkä usko vieläkään, vaikka Hesarin Nyt-liitekin asiasta tiesi kertoa.

Valhe, emävalhe… SLUSH!?

Tulen oman presidentinvaalikampanjani #petripresidenttiehdokas aikana tekemään kaikkeni, että isänmaamme edun nimissä tämäkin esilletuomani ongelma – josta Slush on yksi ilmenemismuoto – otetaan Suomen agendalle kriittiseen tarkasteluun ja laitetaan sitten kuntoon.

Sipilän ja Guggenheimin tärkein oppi

Oli kohtalon oikku, että eiliselle päivälle osui kolme isoa uutistapahtumaa, joissa on enemmän yhteistä kuin aluksi saattaisi ymmärtääkään. Päätöksenteko Guggenheimista, pääministeri Sipilän tiedotustilaisuus ja Slushin avajaispäivä kuvaavat kahden täysin eri maailman kohtaamisia.

Makaaberia meininkiä

Silmiini sattui juttu Oulun Polar Bear pitching -tapahtumasta: http://www.oulu.fi/varainhankinta/100kasvutarinaa/4. Pantiin aloittava yrittäjä avantoon, ja katsottiin, kuinka kauan munat kestävät puhua bisnestä tässä tilanteessa, kaveri höpöttää, ja kello käy avannon reunalla.

Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnot - antakaa minun oksentaa!

"Tätä juuri yritin välttää. En halua joutua mustalle listalle nyt, kun olen muiden palveluksessa oleva palkkapaimen ja syön Tekesin lihapadoista." 

 

*** 

Puhelimen käyttöasteen lisääminen ollut valikoimassamme 2006 lähtien

 

 

Puhelimen käyttöasteen lisääminen luulisi olevan sanomatta selvää kaikille yrityksille.

Olemme olleet mukana kulkevan informaatioväylän raivaajia vuodesta 2006 mielenkiintoisilla ratkaisuilla ja matkalla oppineet aina vaan lisää. Edelleen olemme etukenossa.

 

Nyt kun aika on slush tapahtumien myötä toivottavasti kypsempi,  toivon että slush innovaatiot rohkaisee uudelleenajatteluun.

 

 

Yritykset pienet ja isot olkaa rohkeita kokeilemaan uusia tapoja toimia.

Juha Sipilän sisäinen demari paljastui

Teknologia-alan yrittäjänä menestynyt Suomen pääministeri Juha Sipilä (kesk.) avasi eilen nuorten kasvuyrittäjien vuosittaiseksi pyhiinvaelluskohteeksi nousseen Slush-tapahtuman (#Slush2015) Helsingissä. Paikalla parhaillaankin jatkuvassa teknointoisten bisnesihmisten kohtaamisessa on väkeä sadasta maasta.

Aikamoinen paikka ylistää, mistä suomalainen koulutusjärjestelmä ja yritteliäisyys on tehty.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä