Antti Rautiainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Suvakki

Öyhöttäjän ankea maailma

Vaalien alla monet hiljaiseloa viettäneet öyhöttäjät ovat kaivautuneet esiin. Ne kömpivät koloistaan sekaantumaan somen keskusteluihin ja päivityksiin, vaikka niillä ei mitään sanottavaa olekaan. Ne ovat poikkeuksetta negatiivisia. Öyhöttäjä on teinimeininkiin juuttunut reppana, jolle kaikki on paskaa paitsi kusi.

Masinoidaan suvakille-rasistille potkut?

Yksityiset työnantajat pitivät aikoinaan perustuslain vastaisia mustia listoja henkiöistä, jotka olivat osallistuneet aktiivisesti ammattiyhdistysliikkeen toimintaan. Tästä johtuen ay-liike ajoi työsopimuslakiin työntekijöiden edustajille irtisanomissuojan. Kilpailu työn lisäarvosta ei ole enää voimakasta työnantajien ja työntekijöiden välillä vaan työpaikoilla pyritään mahdollisimman hyvään tulokseen yhteistyössä globaaleita kilpailijoita vastaan.

Ollako suvakki vai rasisti?

Kas siinä pulma! Ja kumpaanko ryhmään minä sitten kuulun, entä sinä? Väitän, että moni viimeaikaisia kirjoituksiani, jotka ovat suurelta osin olleet seurausta Turun tapauksesta, seurannut on sitä mieltä, että olen pikemmin suvakki kuin rasisti. Oma näkemykseni on toisenlainen: en ole rasisti!

Junes Lokka syötti kakkaa SE-ryhmälle. Osui ja upposi

Junes Lokka syötti ja se toi kunnarin. 

Kertoo kaiken tiettyjen ihmisten ajatusmaailmasta. Lisää infoa löytyy täältä:

 

Suomi ensin-mielenosoitus sai häädön rautatientorilta

 

Vähän "hölmöjä" on helppo vedättää.

 

Pakolaiskeskustelu tökkii!

TV-uutiset kertoi eilen, että pakolaiskeskustelu Suomessa tökkii. Ihmiset eivät uskalla sanoa mielipidettään pakolaiskeskusteluun liittyen pelätessään leimautumista rasistiksi, tai mikä vielä pahempaa(?) suvakiksi.

Uutisen mukaan noin 50% suomalaisista jakaa edellä kerrotun näkemyksen. Tämä tarkoittanee, että toinen puoli suomalaisista kuuluu sitten joko rasisteihin tai suvakkeihin ihan näkyvästi.

Kumpaan ryhmään sinä kuulut? Vai kuulutko hiljaiseen enemmistöön?

Olen ylpeä suvakkihuora

En aikonut kirjoittaa kampanjassani mitään maahanmuutosta, mutta eiliset Helsingin tapahtumat saavat minut tuomaan julki oman mielipiteeni tässä ”ääripäiden keskustelussa”.

Paluu reaalitodellisuuteen.

Katsoin tänään töistä päästyäni YouTube-uutuuksia.  - No, paljon oli Donald Trumpia dissaavia pätkiä (koska olen kyseiset komediashowt tilannut).

Sitten siellä luki yhden ohjelman kohdalla "Käynnissä nyt", ja kun klikkasin sitä, huomasin päässeeni seuraamaan Nurmijärvellä alkavaa "Suomi ensin"-järjestön mielenosoitusta ihan livenä.

Hetken katsoin streamia ja sitten siirryin taas tekemään niitä asioita, joita minun oli ollut tarkoituskin tehdä. Jätin kuitenkin streamin päälle  - ikään kuin se ei olisi häirinnyt keskittymistäni...

 

Jo Cox - Murhattu maailmanparantaja

Brittikansanedustaja Jo Cox on murhattu vain viikko ennen Iso-Britannian kansanäänestystä maan unionijäsenyydestä. Ensimmäisen kauden kansanedustaja Cox oli Birstallissa kadulla tapaamassa äänestäjiään ja silminnäkijöiden mukaan puuttui kahden miehen väliseen riitaan. Seurauksena toinen riitelijöistä huusi "Britannia ensin!" ja hyökkäsi sen jälkeen Coxin päälle aseinaan pistooli ja teräase. Cox kuoli sairaalassa saamiinsa vammoihin.

Vihakki ei ymmärrä yksilöitä

"Tätäkö maamme ja kotikuntamme suvaitsevaisto haluaa?" kysytään Kuusamolaiset Facebook-sivulla. Kysymyksen yhteyteen oli liitetty Helsingin Sanomien uutinen Helsingin joukkoraiskaustutkinan valmistumisesta. Miesten epäillään raiskanneen naisen rautatieasemalla viime marraskuussa.Todennäköisesti uutista ei olisi jaettu Kuusamolaiset -ryhmässä, ellei epäillyt tekijät olisi ulkomaalaisia. Ainakaan aiemmin ryhmässä ei ole oltu kiinnostuneita suomalaisten tekemistä rikoksista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä