*

Antti Rautiainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Verovapaus

Terveisiä Hakaniemen veroparatiisista

Kokoomus on kaivanut kuntavaalien alla kaapista vanhimman vaalipeikkonsa, pörssiyhtiö VVO:n verottomina ammattiyhdistysliikkeelle maksamat osingot. Väite on, että vasemmistopuolueet vaativat korotuksia asumistukeen ja asumistuesta syntyvät osingot valuvat (ilmeisesti lyhentämättöminä) vasemmistopuolueiden vaalitukeen. Tämä on luonnollisesti täyttä höpöhöpöä, kuten tuonnempana osoitan.

Säädetään Minimivero / Verovapaus Kaikille

Ay-liikkeiden Miljardit ja Veronkierto... Muut verottomuudet...

Todettakoon veronkierroksi kaikki se mikä verovapaaksi on säädetty, näin köyhyysrajan ylittävän tulon osalta.

Sama koskee niin henkilöitä, yhtiöitä, yhdistyksiä, liittoja kuin kaikkia muita mahdollisia verovapauden sallivia veronkierron vapauksia, systeemeitä, välineitä, instumentteja...

Ay-liikkeillä on Miljardiomaisuus, ja täysi verovapaus, kuten muillakin "yleishyödyllisillä".

Tämä on räikeä vääryys!

Näin räikeä vääryys on korjattava!

Havaintoja paratiisista

Eletään vuotta 1995. Erään luksusautomerkin myymälään Helsingissä kävelee nuori liikemies. Hän juttelee auton hankinnasta. Autoverot ovat siihen aikaan vielä varsin kovia ja auton hankkiminen tuntuu haastavalta. 

Kenelle AY-liikkeen miljardit kuuluvat? Ne kuuluvat sinulle!

Vasemmistonuoret ehdottavat, että työntekijät omistaisivat enemmän työnantajansa osakkeita (VN 31.1.2016). Vaikka täysin pätevät keinot tähän ovat jo olemassa, ainakin pörssilistattujen yritysten kohdalla, villakoiran ydin piilee tässä:

"Toinen keino lisätä työntekijöiden valtaa on perustaa työntekijöiden rahastoja, joihin siirretään osa yritysten osingoista. Niiden avulla työntekijät voivat hankkia yrityksen vähitellen itselleen."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä