*

Antti Rautiainen

Jälkidemokraattinen yhteiskunta

Korruption kulttuuri

Yhdysvaltalaissenaattorit Dianne Feinstein (dem) ja Adam Schiff (dem) ovat lähestyneet Facebookin ja Twitterin johtajia kirjeellä pyytäen heitä sulkemaan sellaisten käyttäjien tilit, jotka ovat osallistuneet #ReleaseThe Memo -kampanjaan. He esittävät, että kyseessä on Venäjän masinoima bottikampanja.


Onko todella?

Europarlamentti rahoittaa uusnatseja

Euroopan parlamentti on myöntänyt noin 600 000 euroa rahoitusta Alliance for Peace and Freedom -puolueelle (APF), eurooppalaiselle uusnatsiryhmälle sekä siihen kytköksissä olevalle italialaiselle Terra Nostra -säätiölle, raportoi ruotsalainen Expo-lehti. 

Europarlamentilta saaduilla rahoilla suunnitellaan järjestettäväksi äärioikeiston tapahtuma tänä kesänä Tukholmassa. 

Me ja Kreikka - Arvojen kriisi

EUROOPAN UNIONISSA oli määrä olla kyse länsimaisista arvoista ja tasa-arvoisten jäsenmaiden asteittaisesta lähentymisestä, johon jokainen jäsenmaa ottaisi vapaaehtoisesti osaa. Se tarina ollaan korvaamassa nyt uudella. Kreikan tapaus on sen osoittanut

Ennen viimeisintä neuvottelukierrosta, jossa Kreikalle saneltiin antautumisehtoja vastineena lisää velkannuuttavasta 86 miljardin euron tukipaketista, kansainvälinen valuuttarahasto IMF lähetti euromaiden hallituksille luottamuksellisen, päivitetyn velkakestävyysanalyysin (DSA, Debt Sustainability Analysis).

Vieraita Ukrainasta

- Pommitukset alkoivat kahden aikaan yöllä, täysin varoittamatta. Olin kotona ja heittäydyin asuntoni lattialle. Makasin siellä vuorokausia. Ikkuna särkyi ja lasia lensi sisälle. Sitten kun uskalsi taas liikkua, siirryin pommisuojaan ja asuin siellä viikon.

- Talomme viereen putosi pommi. Odota, näytän sinulle kuvia. Niissä olen tosin jo korjannut suurimman osan kaatunutta aitaa mutta shrapnellin sirpaleiden jälkiä näkyy silti. Nuo tuossa auton kyljessä olevat reiät ovat tulleet silloin kun se pommi putosi. Tuo pihapuu kärventyi silloin.

Vakoiluvirastot valloillaan – Kontrolloimatonta kyttäystä Euroopassa

Viimeisimmät paljastukset Saksan BND:n ja Yhdysvaltain NSA:n vakoilu- ja seurantayhteistyön laajuudesta hätkähdyttävät. Onko tiedusteluvirastoista tullut valtioita valtioiden sisälle?

Saksan hallitus on joutunut jälleen saksalaismedian hampaisiin kun paljastui, että Saksan ulkomaan tiedustelupalvelu Bundesnachrichtendienst (BND) on tehnyt luvattoman laajaa yhteistyötä Yhdysvaltain tiedustelupalveluihin kuuluvan kansallisen turvallisuuden virasto NSA:n kanssa.

Tekeekö mieli potkia poliitikkoja perseelle?

Tekeekö mieli potkia poliitikkoja perseelle? Ääni pienpuolueelle ajaa saman asian. Tarkoitan tässä ihan kaikkia pienpuolueita.

Itsenäisyyspuolue teki ilman puoluetukia ja medianäkyvyyttä hienon kampanjan ja nosti kannatustaan kaikissa vaalipiireissä. Kokonaisuudessaan äänimäärä 4,2 -kertaistui. 

Piraatit saivat ilahduttavasti paljon ääniä hekin. Onnittelut!

Samalla parisenkymmentä kansanedustajaa ja ministeriä putosi eduskunnasta pois. Syystäkin. Enemmänkin olisi joutanut vaihtoon.

Vaalikirjoitus

Saanko rähistä hieman? Minäkin näet olen äänestäjä.

Olen seurannut sivusilmällä eduskuntapuolueiden ehdokkaiden ja puheenjohtajien vaalinalusesiintymisiä, ja nyt haluaisin tietää

 

1) Miksi lähes jokainen puhuu kilpailukyvyn menettämisestä ja sen palauttamisesta mutta kukaan ei sano, että euro sen aiheuttaa? Eurossa olemme valuutassa, joka heikentää mahdollisuuksiamme kilpailla euroalueen isojen maiden kuten Saksan tai Ranskan kanssa. Oman kelluvan valuutan kanssa meillä ei olisi vastaavia ongelmia.

Suurin rakenneongelmamme on euro.

Eu:n kaavailema käteiskielto vs. korttirahan hinta kuluttajalle

Euroopan unioni kaavailee kieltävänsä käteisen käytön. Perusteluina käteiskiellolle on esitetty mm. rikollisuuden vähentämistä, rahanpesun tekemistä mahdottomaksi sekä sitä, että käteinen on niin kallista. Sekopäistä puhetta, josta johdonmukaisuuskin puuttuu. Perustelen alla.

 

Itsenäisyyspuolueen Pirkanmaan ehdokas Juha "Kreikan Hämis" Hämäläinen kirjoitti aiheesta lähdeviitaten http://janispetrus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192741-eu-kieltaa-kateisen

Tsekki- ja slovakkireserviläisten muistio: Emme aio taistella NATO:n joukoissa

Sosiaalisessa mediassa ja vaihtoehtosivustoilla leviää muistio, jonka kerrotaan olevan tsekki- ja slovakkireserviläisten laatima ilmoitus siitä, että reserviläiset ovat sitoutuneet valalla puolustamaan omia maitaan, eivät sotimaan pankkiirien sotia NATO-armeijassa.

Käännän tähän julistuksen sellaisena kuin se on julkaistu Polish Gazettessa, Alternative News Networkissa, Global Research -sivustolla ja muualla. Näin lukija voi miettiä asiaa ja tehdä itse omat johtopäätöksensä, olkoot ne millaisia hyvänsä.

Koneisto kertoo Kreikasta paljon valeita

Kreikasta on taas vaihteeksi keskustelutettu paljon. Mikä virallistotuuksista pitää kutinsa, mikä on silkkaa poliittisesti tarkoituksenmukaista harhaanjohtamista valtarakenteen ylläpitämiseksi?

Kaupallinen ja valtiollinen media ovat molemmat pääasiassa tyytyneet toistelemaan rahoitussektorin ja poliittisen eliitin esittämiä näkökulmia vaivautumatta mihinkään niin vaivalloiseen kuin faktojen tarkistamiseen. Sama toistuu useimmissa blogeissa: keskustelu rajautuu median ohjaamana parhaan Hasbara -perinteen mukaan sallitulle alueelle. Totuus on vain järjestelykysymys, niin sanoakseni.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä